Emlékeztető lemorzsolódó vendégeknek

Az 'Emlékeztető lemorzsolódó vendégeknek' egy olyan automatikus üzenet, amelyet azon vendégek/sportolók kapnak meg, akik egy előre megállapított időszakkal ezelőtt (14/30/60 nap) vettek utoljára részt órán/edzésen/foglalkozáson (és nem tiltották le a kommunikációt a klubbal).

A klubvezető  az Erőforrásaim / Automatizációk/  Lemorzsolódás megelőzése oldalon a Lemorzsolódás mezőnél:

mceclip0.png

  • Egy zöld főkapcsolóval be/kikapcsolhatja az automatizmust.
  • A Módosítás gombra kattintva be tudja állítani, hogy hány nappal (14, 30, 60) az utolsó látogatást követően küldje ki az emlékeztetőt (több nap kiválasztása esetén mindegyik esetben ki fogja küldeni a rendszer).

mceclip1.png

 

FONTOS!! Az óra előtti emlékeztető beállításait az egyes vendégek is tudják módosítani: amennyiben a klubvezető engedélyezte az óra előtti emlékeztetőt, akkor azt a saját egyedi igényeik szerint le tudják kapcsolni, így többet nem fognak kapni ilyen tájékoztatót. DE azt nem tudják a sportolók módosítani, hogy amennyiben a kurzusnál nincs beállítva emlékeztető, attól függetlenül ők kapjanak tájékoztatót.

 

Az emlékeztető lemorzsolódó vendégeknek e-mail szövegének módosítása

Az emlékeztető e-mail szövegét és tárgyát a klubvezető az email szövege feliratra történő kattintással módosítani tudja:

mceclip2.png

A dupla %% jelek között megjelenő szövegekkel jelölünk a rendszer által számolt/nyilvántartott változókat, amelyek az adott e-mail kiküldésekor a címzett megismerése pillanatában kerülnek meghatározásra. Ennek következtében minden címzett a saját becenevén kerül megszólításra, és a saját aktivitásával kapcsolatosan kap egyedi üzenetet. A %% kifejezéseket csak haladó ismeretek birtokában változtassuk.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!