1. Billingo fiók beállításai

1. Saját Billingo fiók létrehozása

A billingo.hu oldalon regisztrálj és állítsd be a számlázó (cég vagy magánszemély) adatait. Ehhez kérd könyvelőd segítségét, amennyiben szükséges.Ezt követően elő kell fizetned egy olyan csomagra, amely tartalmazza az " API és Tömeges számlagenerálás" funkciót is. Ehhez kattints a fejlécben lévő "Előfizetéseim" gombra:Majd a bejövő oldalon a lap aljára scrollozva keresd meg az "   API és Tömeges számlagenerálás"  kiegészítőt és a sorában kattints az "Előfizetek" gombra:

1.1 API kulcs létrehozása a Billingo fiókodban

Az API összeköttetéseidet az alábbiak szerint éred el (vagy kattints erre a linkre: https://app.billingo.hu/api-key): kattints a bal felső sarokban lévő hamburger menüre:

Majd válaszd a "Beállítások" -> "API összekötés" -> "API V3" menüpontokat:

A bejövő oldalon tekintheted át a létrehozott API kulcsaidat. Amennyiben még nincs ilyen, hozz létre egyet a „Új API kulcs” gombra kattintva:

A bejövő oldalon adjuk meg a létrehozásra kerülő API kulcs adatait az alábbiak szerint:
  • API elnevezése: adjunk meg egy tetszőleges nevet, például „Motibro API”;
  • Hozzátartozó összekötés: itt nem szükséges összeköttetést választani, maradjon a „Válassz összekötést” opció;
  • Hatáskör: itt az „Olvasás, írás” opciót válasszuk ki.:

Ezt követően létre is jött az API kulcs (pirossal jelöltük az alábbi képen), amelyet majd a Motibro-ban kell felhasználnod:

Ezt a kulcsot semmiképpen ne osszuk meg semmivel, mert segítségével teljes elérést lehet létrehozni a Billingo fiókunkhoz!

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!