MotiBro újdonságok - 2022. november

Örömmel tájékoztatunk, hogy 2022. november 25-én az alábbi új funkciókat vezettük be a MotiBro-ban:

1. Díjbekérők küldése vendégeidnek
Az új Díjbekérő modul segítségével díjbekérőt küldhetsz vendégeidnek, amellyel pár gombnyomással megvásárolhatják a következő bérletüket, rendezhetik esedékes díjaikat. 
Mindezt teljesen automatikussá is teheted: beállíthatod, hogy mely vendégeknek, melyik hónapban, milyen bérletet kell megvenniük (vagy milyen tagdíjat kell rendezniük) és a MotiBro minden hónapban automatikusan kiküldi a díjbekérő leveleket és a vendégek online bérletvásárlásai alapján (amely csak néhány kattintás a számukra) adminisztrálja bérletvásárlásaikat.
A díjbekérők modul team és pro csomagokban érhető el, további feltétel, hogy a klub rendelkezzen online fizetési integrációval is (a vendégek a díjbekérő alapján online tudják megvásárolni a jegyet/bérletet).
A díjbekérők részletes leírását itt találod: https://help.motibro.com/category/326-dijbekerok
2. Megújult vendég profil
Megújítottuk a vendég profilt, ahol már minden fontos információt egyben, egy helyen elérsz a vendégeiddel kapcsolatban. Az új vendég profil része lett egy összefoglaló (ahol egy oldalon minden fontos információt összefoglalunk az adott vendégről), helyet kapott az új díjbekérő modul és a vendégeid kintlevőségeit is áttekintheted.

Ez a funkció minden előfizetés esetén elérhető.

3. Zavaró kintlévőségek rendezése
Bár senki nem szeretni, de időnként előfordulhat olyan eset, hogy egy vendég nem rendezni egy órai jelenlétét vagy csak valamilyen oknál fogva nem történt meg az órához kapcsolódó bérlet értékesítése. Ebben az esetben a MotiBro rendszer kintlévőséget fog jelezni a vendégnél. Ha egy ilyen kintlévőséget rendezni szeretnél, úgy, hogy a tartozást elengeded a vendégnek, akkor most már ezt is meg tudod tenni a MotiBro-ban.
Ez a funkció minden előfizetés esetén elérhető.
4. Többdevizás klubvezetői fiók
A többdevizás modul bevezetésével már nem csak forintban denominált jegyeket/bérleteket tudsz létrehozni a MotiBro-ban. Ha külföldön, devizában értékesítenéd szolgáltatásodat, már ezt is meg tudod tenni a MotiBro-val, akár online fizetéssel is!
A többdevizás modul a pro csomagokban érhető el.
Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!