Tanítvány/sportoló/vendég profil

A vendég profil célja, hogy a vendégeiddel kapcsolatban gyorsan, egy helyen és egyben érj el minden fontos információt.
A vendégeid profilját kétféle módszerrel érheted el:
  • a fejlécben lévő gyorskeresőből a vendég nevének vagy email címének beírásával:

  • a vendég listából, az összefoglaló, illetve statisztikákat tartalmazó oldalakról, amennyiben a vendég neve kékkel, kattintható linkkel jelenik meg, akkor a vendég nevére kattintva :

A vendég profil egy áttekintő, összefoglaló oldallal jelenik meg, amely a néhány főbb látogatási adat mellett a vendég aktuális bejelentkezéseinek, érvényes- és utolsó bérleteinek, kifizetetlen óráinak, aktív díjbekérőinek adatait mutatja:

Az elérhető további oldalakat mutatjuk be részletesen az alábbiakban. 

1. Alapadatok

Ezen a fülön találod a vendégeid főbb személyes adatait:

Bekapcsolt számlázási integráció esetén itt (is) tudod módosítani a vendég számlázási adatait (ezt a bérletértékesítés során is megteheted):

Amennyiben a vendég rendelkezik gyermekkel vagy szülővel, akkor ezek a kapcsolatok is megjelennek itt, illetve ezeket tudd módosítani/törölni is.

Ugyancsak ebben a részben tudod beállítani a vendég egyedi mezőinek értékeit:

Amennyiben feltöltötted a klubodra vonatkozó adatkezelési szabályzatot, akkor áttekintheted, hogy az adott vendég milyen időpontban fogadta el ezt (amennyiben ez változott, akkor az újabb jóváhagyások időpontjait is megtalálod itt).

2.Tagság

A Tagság fülön tudod beállítani és módosítani vendégeid kurzus- és tanfolyamtagságait:

A kurzusokról itt találsz részletes leírást: https://help.motibro.com/category/49-kurzus-fogalma-letrehozasa-modositasa, míg a tanfolyamokról itt olvashatsz: https://help.motibro.com/category/73-tanfolyam-mint-specialis-kurzus

3. Bérletek

A bérletek fül egy áttekintő résszel indul, ahol láthatod az adott vendég érvényes bérleteinek számát, esetleges kintlévőségeit és a kreditrendszer (https://help.motibro.com/category/275-kreditrendszer) használata esetén a vendég aktuális kreditjeinek állását.

Szintén itt tudod beállítani azt, hogy a vendég mely bérletcsoporthoz tartozik, illetve módosíthatod a csoport tagjait (új tagot adhatsz- és vehetsz el a csoportból). A családi bérletek részletes bemutatását itt találod: https://help.motibro.com/article/225-csaladi-berlet-letrehozasa-csaladi-berlet-ertekesitese.

Az oldal további részében az adott vendég által megvásárolt bérleteket találod meg.

Itt az egyes bérletek főbb paramétereit (megfelelő jogosultság birtokában) módosíthatod és megtekintheted a bérlethez tartozó felhasználásokat is. Lehetőség van a bérlet újraértékesítésére (így nagyon gyorsan, egy lépésben értékesítheted újra az adott típusú bérletet a vendégnek) és a bérlet törlésére is.

Amennyiben használod a keretszerződések modult (https://help.motibro.com/category/67-keretszerzodesek-havi-reszletfizetesek), akkor az adott vendég keretszerződéseit is itt találod meg.

4. Kintlevőségek

Ezen a fülön a vendégeid kintlévőségeit találod meg, két csoportra bontva:

1. Ki nem fizetett órák

Abban az esetben, ha egy vendég nem rendezni egy órai jelenlétét/bejelentkezését vagy valamilyen oknál fogva nem történt meg az órához kapcsolódó bérlet értékesítése, a MotiBro rendszer kintlévőséget fog jelezni az adott vendégnél: 

Az ilyen kintlévőségek alapvetően úgy rendezhetők, hogy a vendég megvásárolja az adott órára érvényes jegyét/bérletét, amelyet követően a kintlévőség megszűnik és eltűnik a listából. 

Előfordulhat olyan eset is, hogy a klub úgy dönt, hogy eltekint, elengedi a vendég tartozását. Ehhez nem kell mást tenned, mint a jobb alsó sarokban lévő kuka ikonra kattintanod, és a kintlévőséget egy fiktív bérlet értékesítésével törli a MotiBro (részletes leírást itt találsz erről a funkcióról: https://help.motibro.com/article/328-kintlevosegek-rendezese).

2. Nem teljesített díjbekérők

A vendég számára előírt, de nem teljesített díjbekérőket találod meg ezen a fülön:

A nem rendezett díjbekérő leveleket újra tudod küldeni, kiegyenlítheted (értékesítheted az előírt bérletet a vendégnek), illetve adott esetben törölheted is a díjbekérőt (a kuka ikonra kattintva).

5. Díjbekérők

Ezen a fülön tekintheted át és hozhatsz létre a vendégeidhez új díjbekérőket:

A díjbekérő modul részletes bemutatását a tudástárban itt találod meg: https://help.motibro.com/category/326-dijbekerok.

6. Aktivitás

Az aktivitás fülön áttekintheted, hogy vendégeid mikor, milyen órára jelentkeztek be és mely órákon vettek részt, sőt itt is be- és ki is tudod jelentkeztetni az egyes órákról, valamint regisztrálhatod a jelenlétét is a smart jelenléti ív megnyitásával.

Ugyancsak áttekintheted (és módosíthatod) tanfolyamtagságait, amelyek alapján a MotiBro előre bejelentkezteti vendégeidet a tanfolyamok óráira, illetve havi összesítésben is láthatod a vendégeid óralátogatásait.


Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!