Klubportál működése

Minden klub saját egyéni online mini webportált tud létrehozni, ahol bemutathatja szolgáltatását, csapatát, a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatosan oszthat meg értékes információkat az online érdeklődőivel. A folyamat végén az érdeklődők könnyedén foglalhatnak helyet a klub foglalkozásaira is, sőt, amennyiben be van élesítve az online fizetési integráció, akkor jegyet is vásárolhatnak.


A klubportál használatának előnyei


Pofonegyszerű tartalomkészítés: 

Nincs szükség külső webfejlesztőre vagy designerre. Egy egyszerű szerkesztőfelületen saját magunk hozhatjuk létre a megfelelő oldalakat, később módosíthatjuk, aktualizálhatjuk. Az órarend rész automatikusan mindig az aktuális időszak óráit fogja mutatni.


Saját arculattal a saját stílusodban:

A klubportálban személyre szabhatjuk az oldal kinézetét, saját színvilágot tudunk egységesen alkalmazni. A klubportál URL címe is tükrözni fogja a klubod nevét.


Variálhatóság: 

Legyen az egy kép, videó, vagy szöveg – te döntesz arról, mi hol legyen. Készíthetsz egyedi aloldalakat is, legyen az egy különleges szolgáltatás, oktató vagy akár egy promóciós esemény bemutatása.


Forgalomgenerálás: 

Minden oldalhoz készíthetsz előre megosztási linket, így te és vendégeid könnyedén terelhetnek látogatókat az oldalra.




A klubportál indításával kapcsolatos cikkeket itt találod.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!