Klubportál be/kikapcsolása, klubportál URL

A klubportál alapbeállítás szerint inaktív állapotban van.

Amennyiben szeretnénk bekapcsolni, láthatóvá tenni a klubportált, akkor ezt az Erőforrásaim / Klubportál szerkesztő menüben tehetjük meg:


A fejléc jobb oldalán látható a klubportál aktuális állapota, a bekapcsoláshoz az "Aktív" opcióra kell kattintanunk és ezt követően a klubportálunk már a vendégeink számára is elérhető!


Klubportál kikapcsolása


Az Erőforrásaim / Klubportál szerkesztő menüben kattintsunk a fejlécben található "Inaktív" gombra, amely kikapcsolja a klubportálunk, a vendégeink nem látják az oldalunkat.


Kikapcsolt klubportál esetén, minden saját olaldunra érkező oldallekérés automatikusan a klub belépési oldalára kerül átirányításra (például a korábban a klubom.motibro.com/home címen elérhető klubportál főoldal már nem jelenik meg, hanem a vendég átirányításra kerül a belépő/regisztrációs oldalunkra). Így a vendégek a későbbiekben is bármikor be tudnak lépni vagy új fiókot regisztrálni maguknak.


Klubportál URL

A klubportál URL linkje egyedi, az alábbi felépítés szerint készül el:

klubneve.motibro.com


A saját klubportálunk adott oldalának pontos URL címéhez kattintsunk a Klubportál szerkesztő oldal tetején lévő Megtekintés gombra:

A böngésző új oldalon fogja mutatni az adott oldal kinézetét és a böngésző URL sávjában pedig láthatjuk az oldal URL linkjét. Csak a "?" előtti részt másoljuk ki, amennyiben az adott linket fel szeretnénk használni (minta: https://alfa-fitnesz-studio.motibro.com/home)

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra

Segíthetünk még? Kérdezz bennünket itt! Kérdezz bennünket itt!